Back

Politica de confidentialitate

TERMENI SI CONDITII

PRIVIND UTILIZAREA WEBSITE-ULUI SI A CONTINUTULUI ACESTUIA

Acest website (denumit în continuare site) este administrat de catre PSC Technology SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni şi conditii. Pentru folosirea în bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor şi conditiilor.

Firma PSC Technology SRL îşi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Drepturile de autor

Continutul acestui site – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date – este proprietatea PSC Technology SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul PSC Technology SRL a oricarui element din cele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Declinarea responsabilitatii

PSC Technology SRL nu isi asuma responsabilitatea şi nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor si serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site. PSC Technology SRL încearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele si serviciile comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret etc.), dar nu garanteaza ca descrierea acestora sau orice continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, din cauza modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site şi cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii PSC Technology SRL.

Activitatea de comercializare şi distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comanda. PSC Technology SRL nu poate fi facuta responsabila în niciun fel pentru diversele prejudicii. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei româneşti în vigoare, renuntarea la contract prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar clientilor persoane fizice (OUG 34/2014 art. 2 pct. 2).

In calitate de consumator, aveti dreptul de a notifica in scris societatea despre faptul ca doriti sa renuntati la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected]

Acest site utilizeaza cookie-uri.

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul https://psc.technology/, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. Cookie-urile ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a va aduce la cunostinta mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor utilizate de catre site-ul nostru. In cazul în care aveti nevoie de mai multe informatii, iar ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: [email protected]

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site. Stocarea de cookie-uri pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookie-uri pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

Cum pot modifica setarile mele cookie?

Puteti modifica in orice moment setarile dumneavoastra cookie, facand click pe Schimbati consimțământul dumneavoastră | Retragere consimțământ. Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu va puteti inregistra pe site-ul nostru sau sa folositi alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

Cookie-urile necesare. Cookie-urile care asigura buna functionare a site-ului.

POLITICILE DE CONFIDENTIALITATE / PROTECTIA DATELOR PEERSONALE

Identitatea si datele de contact ale operatorului

PSC Technology SRL, cu sediul social in Cristestii-Ciceului, nr. 286, județul Bistrita-Nasaud, avand Cod Unic de Inregistrare 42414695 in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului https://psc.technology/, respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza site-ul web. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in bazele noastre de date sunt utilizate numai in scopuri determinate, explicite si legitime.

Definitii:

ANSPDCP = Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
“date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
“prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
“restrictionarea prelucrarii” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;
“operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;
“persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;
“destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;
“consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

Drepturile utilizatorilor site-ului

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului psc.technology este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor sau ”RGPD”)

PSC Technology SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-urilor (persoane vizate conform RGPD), si anume:

Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.
Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.
Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).
Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.
Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform RGPD, va puteti adresa societatii PSC Technology SRL la adresa de email: [email protected]

Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de catre PSC Technology SRL
Prin completarea formularelor puse la dispozitie pe site-ul web psc.technology va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de PSC Technology SRL, atat manual cat si automat, in scopul de a fi contactat de PSC Technology SRL cu privire la solicitarea dumneavoastra, in conformitate cu prevederile RGPD.

Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu completa formularele disponibile si de a nu accesa site-ul psc.technology.

In momentul completarii formularelor disponibile pe www.psc.technology, PSC Technology SRL va colecta date cu caracter personal, oferind informatii cu privire la scopul colectarii fiecare date personale ce se solicita.

PSC Technology SRL poate primi, de asemeneaza, si inregistra, pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat. Aveti optiunea de a seta browserul de internet astfel incat acesta sa respinga anumite cookies. In acest caz, ar putea exista insa un impact negativ asupra navigarii dvs. pe site-urile PSC Technology SRL.

Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor
PSC Technology SRL nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sau, cu exceptia angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor ce au calitatea de persoane imputernicite carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele PSC Technology SRL sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului societatii, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a societatii sau a angajatilor ori contractorilor/paretenerilor acesteia.

PSC Technology SRL a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor RGPD.

PSC Technology SRL, impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.

Totodata, PSC Technology SRL acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor (persoane imputernicite), doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai PSC Technology SRL, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal semnand declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului PSC Technology SRL sunt retinute pe o perioada cuprinsa intre 3 si 10 ani (in functie de scopul colectarii datelor personale), utilizatorii fiind informati de fiecare data cand furnizeaza datele lor personale cu privire la perioada exacta de retentie.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, PSC Technology SRL va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care acestea sunt utilizate.

Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail, la adresa: [email protected]